Thuis stoppen Hypno2 Aff - The New Health Company

ONT-SLAAF JEZELF.

Jij kunt dit ook. Gegarandeerd.

Een tijdje lukt het

The New Health Company

Ben jij ook een “strijder”, die stoppogingen doet? Soms lukt het een tijdje en dan val je weer terug. Ik baalde enorm van mezelf als roker en ik ben succesvolle ex-rokers gaan onderzoeken, die in een keer “de knop” omzetten. Ik wilde net als jij bij die groep horen. Toen is het me gelukt Gemakkelijk zelfs. Jij kunt dit ook. Gegarandeerd!

Met behulp van het online NHC Rookvrij programma,  heb je geen behoefte meer aan roken. Je zet de knop om, zonder wilskracht of strijd. Andere stopmethodes leren je juist om je behoefte aan roken te onderdrukken. Daarom is deze methode zo succesvol. Zet je behoefte om te roken aan de kant en ont-slaaf jezelf nu door mee te doen.

Healthy life choice. Pregnant woman breaking cigarette

Al sinds 2004 "verander inizchten"

Thuis stoppen

Niet zomaar een methode

Wij zijn The New Health Company, de ontwikkelaars van het online NHC Rookvrij programma. Dit programma is gebaseerd op de 1-op-1 Hypno2 methode, waarmee duizenden rokers in onze praktijken rookvrij zijn geworden. Steeds meer rokers willen thuis stoppen, zonder frustratie, strijd en onnodige gewichtstoename. Laat dat nou net onze specialisatie zijn!

1147
Rokers helpen stoppen

Wat anderen ervaren:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. groetjes, Mirjam
Mirjam
Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dit programma is heel krachtig.
Jacqueline
Al van alles geprobeerd maar deze methode richt zich op wat voor jou werkt. Het moet wel bij je passen. Ik had Harald en Mirella al eens horen spreken op een seminar. Ze zijn top!
Hans

Ik was heel positief. Ik heb mijn sigaretje weg geschoten en nooit meer aangeraakt. Mijn tip is: Sta er voor open. Het is heel positief en je leert er veel van.

Anne Marie uit Amsterdam

Nooit meer hoeven roken. Lijkt het je wat?

zo werkt het:

Je verslaving uitdoven

Met behulp van het NHC Rookvrij  programma haal je de verslaving uit je rookgewoontes. Je voelt dan vanzelf dat je er echt klaar mee bent. Je bent een niet-roker! Het werkt met 3 stappen, heel eenvoudig:

Paniekgedachten over stoppen met roken zijn verleden tijd. Je krijgt super veel zelfvertrouwen om je stopbesluit te nemen. 

Je behoefte om te roken zet je om in ontspannen zelfvertrouwen. De oefening die je daarvoor leert is heel eenvoudig om te doen en werkt heel krachtig.

Na het programma ben je klaar, om je laatste peuk uit te drukken. Je kijkt opgelucht uit naar je nieuwe gezondheid. Heel gemakkelijk!

Wij kennen jouw worsteling

Wij zien rokers die al jaren strijden met zichzelf. Wij deden dat ook. Het is zonde en kost handen vol energie. Bovendien is het niet nodig. Als jouw behoefte om te roken er niet meer is stop je gemakkelijk en in harmonie met jezelf. Gelukkig ontdekken steeds meer rokers (al meer dan 3000!) dat het ook anders kan. Jij kunt hier ook bij horen. Neem nu actie want jij wil toch uiteindelijk ook bij die groep opgeluchte niet-rokers horen?

He, ook ik heb lopen worstelen met stoppen met roken, niet verder komen en uiterst ontevreden zijn met mezelf. Pas laat ontdekte ik dat wilskracht en jezelf pushen niet de manier is om jezelf te veranderen. Ik dank het succes van het NHC Rookvrij programma aan mijn cliënten, die de moed hadden om bij mij te komen stoppen met roken. Ik kon zo leren van mensen zoals jij en ik, dat ver-anderen iets is dat vanuit respect en liefde voor jezelf komt. 

Harald Bok

Therapeut bij The New Health Company

Ontdek dit

Het kan anders!

Als roker zoek je heimelijk naar een methode om je drang naar roken te onderdrukken. Wist je dat wanneer je iets echt wil, dit veel sterker werkt dan wanneer je iets van jezelf moet? Daarover gaat dit filmpje. Mirella is hypno,-psychotherapeute en heeft al heel veel rokers nieuwe gezondheid gegeven!

Mirella Satoor de Rootas

therapeut bij The New Health Company

Is dit jouw doel?

Maar ook:

Het online thuis programma

297
  • Direct starten
  • Actie aanbod!
Actie !

Jouw voordelen:

De hulp knop

Wij ondersteunen je via de hulp knop op de cursuspagina.

Community

Als je samen wil stoppen, word je gratis lid van ons FB groep.

Onze "stok"

Wij checken regelmatig met je, zodat je op koers blijft.

Nazorg

Ons nazorg programma levert heel veel nieuwe gezondheid.

De 14 dagen regel

Start binnen 14 dagen; we willen namelijk dat je echt aan de slag gaat.

6 maanden

Je hebt 6 maanden toegang. Lukt dat niet stuur ons dan een mail.

Ontspan

Neem de tijd voor je veranderproces. Gemiddelde tijd is 3 weken.

Hulp

Wij zijn erom je te helpen. Dat doen we graag en we weten hoe.

stoppen met roken methode
the new health company

Onze experts zijn erkende hypno,-en psychotherapeuten met een specialisatie in veranderdoelen. Het NHC Rookvrij programma heeft een slagingspercentage van 80%, minimaal 6 maanden rookvrij.

In de cursuspagina vind je een gemakkelijke test, die je vertelt wat je nodig hebt om bij de 80% te horen. Je hebt daarmee de controle over je eigen slaagkans!

Wij werken ook voor deze organisaties:

jouw nieuwe gezondheid

Neem nu actie!

Na je bestelling kun je direct aan de slag! Je hoeft niets te downloaden of op te starten. 

Je maakt dan direct gebruik van alle voordelen. We hebben ze nog even  op een rij hebben gezet:

Ontspannen stoppen

Door te kijken, doen en luisteren volg je de cursus, op een ontspannen manier. Alles wijst zich vanzelf.

Onbewust veranderen

De cursus bevat ontspannen veranderoefeningen uit de hypnotherapie en mindfullness.

De hulp knop

Wij zijn er om je te helpen. Op de cursus pagina, vind je een speciale hulpknop, waarmee je in contact komt met ons.

Ont-slaven

Met behulp van de Hypno2 methode heb je geen behoefte meer om te roken. Daarom ervaar je geen strijd of onnodige ontwenning.

Community

Je bent welkom in onze Facebook groep om je vooruitgang te delen. De meesten doen er drie weken over.

Bespaar geld

De meeste rokers geven per jaar meer dan € 2.500,- uit aan roken. Wat kun jij hiermee doen?

De online cursus compleet

297,-
  • Niet goed geld terug
  • Direct starten
  • Actie aanbod
  • 6 maanden toegang
  • Binnen 14 dagen starten
Actie !
we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

wie zijn wij?

The New Health Company is opgericht door Harald Bok en Mirella Satoor de Rootas (voorheen de Hypno2 methode). Beiden hypnotherapeut. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken.  Wi leiden ook professionals op en adviseren organisaties op het gebied van gedragsverandering. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij: