Je doelen bereiken - The New Health Company/
stoppen met roken methode

nieuwe gezondheid

Veranderkracht zit in jou

Jij bepaalt het doel. Wij wijzen je de weg.

Je doelen gemakkelijker bereiken.

Ontdek de kracht van je onbewuste vermogens. Start nu.

stoppen met roken methode
The New Health Company

Je doelen bereiken lastig?

Vind jij het ook zo lastig om  je doelen te bereiken? Of je slechte gewoontes af te leren? We beginnen vaak vol goede moed om na een tijdje weer terug te vallen in ons oude gedrag. Voor je het weet ben je jaren aan het worstelen zonder resultaat.  

 Wij gidsen je naar je nieuwe gezondheid. zodat je jouw doelen behaalt. Of dit nu gaat om stoppen met roken, afvallen of minder stress. Precies op de manier die bij je past, gidsen wij je naar nieuwe gezondheid. Wij zijn The New Health Company.  

doelen behalen

Je doelen bereiken doe je zo.

Doelen behalen voor je gezondheid is afhankelijk van je motivatie. The New Health Company richt zich niet op symptoombestrijding, want dan is de kans dat je terugvalt in je oude gedrag te groot.. Als er niets aan de oorzaak wordt gedaan is elke verandering maar tijdelijk. Het gaat om motivatie en vaardigheden. Daar helpen wij je bij. Duizenden mensen hebben dankzij onze methode hun slechte gewoontes afgeleerd of de weg gevonden naar hun innerlijke vrijheid. En dat zonder veel moeite. Ontdek het ook en download gratis ons E-boek.

stoppen met roken methode

De nieuwe jij begint bij jou

je doelen halen
The New Health Company

The New Health Company is de ontwikkelaar van de Hypno2 methode. Deze methode is bekend om de positieve aanpak van verslavingen en nare gewoontes. Met duizenden gestopte rokers, kun je wel zeggen dat wij expert zijn in het bereiken van al je gezondheid doelen. Onze kracht zit in het combineren van de wetenschappelijk bewezen effectieve behandelmethodes voor gedragsverandering, aangevuld met hypnotherapie.  Onze cliënten die de afgelopen jaren vastzaten in een rookverslaving, stress, depressie, trauma of eigenwaarde gerelateerde klachten hebben ons geleerd dat je als mens eigenlijk alle doelen kunt behalen die je maar wil. Willen is daarbij iets anders dan moeten van jezelf. Onze aanpak is gestoeld op 20 jaar praktijkervaring in hypnotherapie en psychotherapie en werkt. En dat bewijzen wij elke dag.

Dit is wat anderen zeggen:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. groetjes, Mirjam

Mirjam Heger

Den Haag

Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dit programma is heel krachtig.

Jacqueline van Uytem

Goor

Al van alles geprobeerd maar deze methode richt zich op wat voor jou werkt. Het moet wel bij je passen. Ik had Harald en Mirella al eens horen spreken op een seminar. Ze zijn top!

Hans Schoonhoven

Haamstede

Je motivatie
Je vaardigheden
Je identiteit
Je emoties

De vier factoren voor succes

Wij geloven dat jouw succesvolle verandering om je doelen te bereiken, afhankelijk is van vier factoren: Je motivatie om te veranderen, je vaardigheden, je emoties en je identiteit. Door je te helpen al deze factoren te ontwikkelen, bereik je jouw doelen vloeiend, als in een natuurlijk proces. Daar helpen wij je bij.

stoppen met roken methode
The New Health Company

Onze programma's

Zo werkt het:

Inspiratie

Start gratis met onze inspiratie downloads. Schrijf je nu in voor een gratis mini cursus.

Online zelf programma

Je kunt heel veel zelf als je precies weet hoe je jouw veranderdoelen aanpakt.

Therapeut begeleiding

Er staan 20 ekernde hypnotherapeuten tot je beschikking. Boek een sessie.

Gratis minicursus

doelen behalen

Start direct met les 1 van de gratis mini cursus.

Online programma

stoppen-met-roken-NHC.png

Volg ons eigen online programma om te stoppen met roken zonder strijd.

Persoonlijke begeleiding

person-in-black-pants-and-black-shoes-sitting-on-brown-4101143

Boek een sessie bij een van onze erkende therapeuten.

stoppen met roken methode
The New Health Company

Welk doel bereik je eerst?

Harald Bok

mede-Oprichter The New Health Company

He, ook ik heb lopen worstelen met verslavingen, niet verder komen en uiterst ontevreden zijn met mezelf.  Ik dank onze verandermethode aan mijn cliënten, die de moed hadden om in de prakijk te komen. Ik kon zo leren  dat ver-anderen vanuit respect en liefde voor jezelf komt. 

stoppen met roken methode

Onze aanpak

The New Health Company

Onze kracht zit in het combineren van de wetenschappelijk bewezen effectieve verandermethodes, aangevuld met hypnotherapie en andere moderne therapie methodes.

Met ons programma’s bereik je gemakkelijker jouw doelen. Precies op de manier die bij je past. Zelf of met een expert.

Mirella Satoor de Rootas

mede-Oprichter The New Health Company

Ver-anderen is eigenlijk ont-wikkelen. Oftewel, hoe ontwikkel jij je tot je beste jij? Mijn ervaring als hypno-psychotherapeut staat tot jouw beschikking.

Wij werken ook voor deze organisaties

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Wacht! Vergeet niet ons gratis E-boek te downloaden

Je veranderdoelen gemakkelijker bereiken

Met behulp van dit gratis E-boek bespaar je veel tijd en frustratie, geloof ons!