Stoppen met roken - The New Health Company

bereik je doelen met gemak

Moeilijk om te stoppen met roken?

Wat veel rokers herkennen

Stoppen met roken is eng

Dit is wat we weten, na 12 jaar praktijkervaring als stopspecialist: iedereen voelt angst bij het idee te stoppen met roken. 

Faalangst

Je eerdere stoppogingen remmen je wilskracht. Diep van binnen voel je dat je het niet kunt of echt wilt.

Innerlijke strijd

Je ziet op tegen die constante piekergedachten als je bent gestopt. Je heb het gevoel dat je heel veel wilskracht nodig hebt.

Ontwenning

Dat gevoel van leegte. Snel aankomen, je slecht voelen. Soms zelfs bijna depressief. Er lijken zoveel nadelen aan stoppen te zijn.

the new Health Company

Jezelf bevrijden met nieuwe gezondheid

 De Hypno2 methode is ontwikkeld door The New Health Company, op basis van 20 jaar praktijk ervaring in hypnotherapie en psychotherapie.  

Voorbereiden

Meld je aan en start direct. Je bereid je zo optimaal voor. Gratis.

zelf stoppen

Stop vanuit huis met ons online stoppen met roken programma.

Expert

Boek je persoonlijke hulp bij een van onze erkende Hypno2 therapeuten.

Je rookverslaving doorbreken

stoppen met roken methode

Gratis het nieuwe E-boek van Mirella Satoor de Rootas

In dit E-boek vind je alles dat je nodig hebt om je motivatie op het allerhoogste niveau te brengen – en dat is verrassend anders dan jij nu denkt!

stoppen met roken methode

the new Health Company

Wat ons anders maakt:

De Free Health Academy leert je alles om je voor te bereiden op een rookvrij leven. Zo voorkom je strijd, teleurstelling en geld. Je kunt direct starten.

Jij bepaalt wat je nodig hebt om een niet roker te worden. Kies voor persoonlijke begeleiding, stop online of combineer.

De community die je helpt

Je hebt gratis toegang tot de community van mede toekomstige ex-rokers. Deel ervaringen en help anderen ook in hun proces.

Gratis Chat hulp

Wij ondersteunen jou in in je stopproces. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is gratis lid worden van onze besloten Facebook groep.

Onze 20 therapeuten staan voor je klaar om je te ondersteunen. Meld je aan en kies voor een New Health therapeut in jouw regio.

Jouw zorgverzekeraar

Voor de 1 op 1 behandeling geldt mogelijk (gedeeltelijke) vergoeding uit je aanvullende zorgverzekering. Vraag ernaar en wij helpen je.

Anderen zeggen:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. Top Mirella! groetjes, Mirjam
stoppen met roken methode
Mirjam
februari 2019
Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dank je wel Harald!
stoppen met roken methode
Jacqueline
maart 2020
De online luistercursus was heel duidelijk en gaf het inzicht om mijn zelfvertrouwen op te krikken. Toen nog een keer met Harald gebeld en mijn besluit genomen. Ik vind de benadering superpositief
stoppen met roken methode
Jos
oktober 2019
Al van alles geprobeerd maar deze behandeling richt zich op wat voor jou werkt. Het moet wel bij je passen. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en dat het praktische tips zijn.
stoppen met roken methode
Hans
april 2020
stoppen met roken methode
zin in gezondheid

Zelf werken aan je nieuwe gezondheid

 Stop je de rookverslaving, dan win je veel meer dan alleen maar niet meer roken: je vergroot je lichamelijke gezondheid, je zorgt voor je mentale welzijn, en je brengt balans in je emoties. Meer gezondheid, meer welzijn, meer balans: dat is onze missie!

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851