Stoppen met roken PS - The New Health Company

Moeite met stoppen met roken?

Met onze methode wil je nooit meer roken. 

Hoe zet je de knop om?

De angst dat het mislukt

Jouw situatie

Je wil stoppen met roken omdat je gezond zijn belangrijk vindt. Toch blijf je roken.

stoppen met roken blog 2: hoe denk jij aan stoppen met roken?

Jouw strijd

Bij elke stoppoging groeit je frustratie. Alsof je twee delen in jezelf hebt die strijden.

stoppen met roken methode

Jouw doel

Het lijkt je zo heerlijk om verlost te zijn en vrij van die verslaving. Je wil dit echt kunnen.

He, ook ik heb lopen worstelen met mijn rookverslaving. Ik had zelfs 6 stoppogingen nodig. Ik baalde zo enorm van mezelf dat ik een plan maakte.  Het lukte en ik kon er een “succes verander “methode van maken, die ik graag met je deel. Zodra je het door hebt is het zoveel makkelijker dan je nu denkt. 

Harald Bok

Mede oprichter The New Health Company

0
Rokers helpen stoppen

Wat anderen ervaren:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. Top Mirella! groetjes, Mirjam
Mirjam
februari 2019
Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dank je wel Harald!
Jacqueline
maart 2020
Al van alles geprobeerd maar deze methode richt zich op wat voor jou werkt. Het moet wel bij je passen. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en dat het praktische tips zijn.
Hans
april 2020

Ik was heel positief. Ik heb mijn sigaretje weg geschoten en nooit meer aangeraakt. Mijn tip is: Sta er voor open. Het is heel positief en je leert er veel van.

Anne Marie uit Amsterdam

jij verdient het ook om vrij te zijn

Zo wordt je niet-roker:

Het succes verandermodel

Met de “Hypno2 methode ver-ander je in een niet-roker. Zonder jezelf te pushen. Het werkt gemakkelijk en effectief.

Stap 1: voorbereiden

Je bereid je voor op je transformatie.

Veel gemaakte fout

Veel rokers focussen op wat ze NIET meer willen in plaats van een doel kiezen waar je blij van wordt. De motivatie is dan negatief gericht. Ons model leert je stoppen op een positieve manier.

Stap 2: Actie

Je neemt met zelfvertrouwen je besluit.

Veel gemaakte fout

Rokers proberen de ontwenningsverschijnselen te onderdrukken. Ze hebben de verslaving nog niet doorbroken. Als je dit wel doet, hoef je niets meer te onderdrukken omdat het et niet meer is. Je leert dit gemakkelijk in de cursus.

Stap 3: volhouden

Je weet op elk moment wat je moet doen.

Veel gemaakte fout

Veel rokers zijn vergeten dat niet-rokers ook met stress, verveling of gezelligheid moeten omgaan. Ze gebruiken de sigaret om zich tijdelijk beter te voelen. Een simpele truuk leert je dit gemakkelijk af!

Nieuwe Gezondheid

Je voelt je vrij en energiek.

veel gemaakte fout

In 1 keer stoppen omdat het 1 januari is of stoptober. Veel rokers houden geen rekening met hun eigen manier van een besluit nemen. Jouw zelfvertrouwen om met succes te stoppen kan wel een boost gebruiken.

Wat past bij jou?

Verander op jouw manier

Gratis training

Bereid je gratis voor met onze "free academy".

Online programma

Ver-ander vanuit huis in je eigen tempo. Roep onze hulp in wanneer nodig.

Stop therapie

Kies een erkende Hypno2 verandertherapeut.

stoppen met roken methode

Gratis het nieuwe E-boek van Mirella Satoor de Rootas

Jouw motivatie is enorm belangrijk is om de beste kans van slagen te hebben. In dit E-boek vind je alles dat je nodig hebt om je motivatie op het allerhoogste niveau te brengen – en dat is verrassend anders dan jij nu denkt!

Wij houden niet van spam. Wel van af en toe een bericht om je verder te helpen. Als je op “verzenden” klikt, ga je daarmee akkoord. 

stoppen met roken methode

the new Health Company

Wat ons anders maakt:

De Free Health Academy leert je alles om je voor te bereiden op een rookvrij leven. Zo voorkom je strijd, teleurstelling en geld. Je kunt direct starten.

Jij bepaalt wat je nodig hebt om een niet roker te worden. Kies voor persoonlijke begeleiding, stop online of combineer.

De community die je helpt

Je hebt gratis toegang tot de community van mede toekomstige ex-rokers. Deel ervaringen en help anderen ook in hun proces.

Gratis Chat hulp

Wij ondersteunen jou in in je stopproces. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is gratis lid worden van onze besloten Facebook groep.

Onze 20 therapeuten door het hele land staan voor je klaar om je te ondersteunen. Meld je aan en kies voor een New Health therapeut in jouw regio.

Jouw zorgverzekeraar

Voor de 1 op 1 behandeling geldt mogelijk (gedeeltelijke) vergoeding uit je aanvullende zorgverzekering. Vraag ernaar en wij helpen je.

stoppen met roken methode
zin in nieuwe gezondheid

Stop met je angst

Als 1 ding misleidend is dat je weerhoudt van nu actie ondernemen is het angst. Vraag jezelf eens af, waar je op dit moment behoefte aan hebt om er zeker van te zijn dat je kunt ver-anderen. Natuurlijk, je kunt weer verder op zoek naar nog snellere methodes of nog betere beloftes. Gaat dat je echt helpen? Is het niet gewoon de angst voor mislukking die je tegenhoudt? Misschien kan ons E-boek “Angst en bezwaren” je helpen. Durf je nu toch te kiezen om deze belangrijke stap in je leven te nemen? Investeer dan nu in jezelf, zonder enig risico. We gaan het samen doen! 

Voorbereiding

E-boek Angst en Bezwaren:

Leer alles over de lichamelijke ontwenning van roken.

"Soms is de beste manier om ergens doorheen te komen, er doorheen te gaan".

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851