Mirella - The New Health Company

Stoppen met roken tips die werken.

stoppen met roken methode

Ik wijs rokers de weg naar nieuwe gezondheid. Maar dan zonder angst.

stoppen met roken E cursus

Doe mee met de 1500 ex-rokers die mijn email cursus al hebben gevolgd (ook als de gedachte aan stoppen je nu al paniek bezorgt).

Hoe kan ik jou helpen?

Waar wil je mee starten?

Ik heb stopangst

Stoppen met roken zonder angst is eigenlijk heel gemakkelijk, als je weet hoe. Laten we beginnen!

Ontwennen

Ik heb een oefening die jou leert hoe je met ontwenningsverschijnselen omgaat. Dit lukt jou ook.

Het juiste moment

Leer hoe je met zelfvertrouwen je stopdatum om te stoppen met roken prikt en je eraan houdt zonder uitstel.

Hoi, Ik ben Mirella

Ik was een rebelroker. Ik begon met 13. In de fietsenkelder, onder school; stoer doen en tegendraads. Pas toen het tijd was voor kinderen stopte ik onmiddellijk, zonder probleem. Twee kinderen later pakte ik weer vrolijk het pakje shag.  De verslaving was namelijk helemaal niet weg. Door mijn studie integratieve psychotherapie ontdekte ik veel over mezelf. Ook over rebel zijn en de relatie met rookverslaving. Toen kon ik vrij eenvoudig stoppen. Sindsdien help ik rokers hun verslaving uit te doven. Inmiddels werken ruim 20 therapeuten met mijn methode en zijn al duizenden rokers gestopt.

Ik geef je mijn mini-cursus in 5 persoonlijke berichten vol tips die je op weg helpen naar je rookvrije leven. En als extra: bij elke mail krijg je een waardevol cadeau. Schrijf je dus nu in!

Stel dat je een niet-roker kunt worden. Zonder  ontwenningsverschijnselen of gewichtstoename. En, dat je stopt zonder angst. Dat je ernaar uitkijkt en je alleen maar bevrijd voelt en opgelucht. Dat je jezelf als het ware ‘terugprogrammeert’ naar de tijd dat je nog niet rookte. Er is een methode die dit doet en die iedereen kan leren, als je er voor open staat. Ontwikkeld door een therapeut, die net als jij verslaafd was aan roken. Een methode die zichzelf al bewezen heeft en met je onbewuste  werkt en daarnaast zo compleet is dat iedereen succesvol kan stoppen met roken. En ja, een methode die als enige van Nederland speciale aandacht geeft aan het voorkomen van gewichtstoename!

Dit kan  en ik leer je graag hoe je dit voor elkaar kunt krijgen. Neem die eerste stap nu door je in te schrijven. Ik zie je daar!

Wat anderen zeggen:

"Ik was in Mirella's praktijk in 2015. Ze vertelde me toen hoe je als roker eigenlijk altijd bezig bent met angst. Als je anders over roker gaat denken, ga je ook anders doen zei ze. Ik leerde hoe ik dan kon doen en alles veranderde. Ik ben gestopt door ontspanning in plaats van met strijd en angst. Ik weet dat dit raar klinkt maar Mirella weet als integratief psychotherapeute waar ze over praat . Ze heeft een totaal eigen methode ontwikkeld die je op een ontspannen manier verandert in een niet-roker. Als je de kans krijgt om van haar te leren, doe het!"
Sandra Bonger

De laatste blogs

Ontspannen stoppen met roken?

Doe mee met de 1500 ex-rokers , die mijn email cursus al hebben gevolgd (ook als de gedachte aan stoppen je nu al paniek bezorgd)