Stoppen met roken - The New Health Company

The new health company

Moeilijk om te stoppen met roken?

Zoek niet verder. Dit is de methode om snel te ont-slaven van je van rookverslaving.

Wat veel rokers herkennen

Stoppen met roken is eng

Dit is wat we weten, na 12 jaar praktijkervaring als stopspecialist: iedereen voelt angst bij het idee te stoppen met roken. Angst om je maatje te verliezen, je manier om even te ontspannen en de gezelligheid. Toch vraag je  je ook wel eens af hoeveel meer energie je zou hebben als niet-roker. Je vindt roken ook niet meer passen in deze tijd, waarin het steeds meer een taboe lijkt te worden. Waarin roken ontzettend veel geld kost. Je zou weleens willen ervaren hoe het is om je echt een niet-roker te voelen. Als je dit herkent, weet dan dat je niet de enige bent!

Faalangst

Je eerdere stoppogingen remmen je wilskracht. Diep van binnen voel je dat je het niet kunt of echt wilt.

Innerlijke strijd

Je ziet op tegen die constante piekergedachten als je bent gestopt. Je heb het gevoel dat je heel veel wilskracht nodig hebt.

Ontwenning

Dat gevoel van leegte. Snel aankomen, je slecht voelen. Soms zelfs bijna depressief. Misschien wel obstipatie. Er lijken zoveel nadelen aan stoppen te zijn.

the new Health Company

Jezelf bevrijden met nieuwe gezondheid

The New Health Company heeft een uiterst effectieve methode ontwikkeld om snel van je rookverslaving af te raken. De Hypno2 methode is ontwikkeld op basis van 20 jaar praktijk ervaring in hypnotherapie en psychotherapie. Het staat bekend om de positieve aanpak waarmee je snel vervelende gewoontes doorbreekt. Niet door symptoombestrijding maar door te zorgen voor maximale motivatie. Hierdoor ontwikkel jij zelf de vaardigheden om te stopen met roken.  

Voorbereiden

In onze "Free Academy", raak je bekend met onze bewezen effectieve aanpak. Je bereid je zo optimaal voor op een rookvrij leven, welke hulp je daarna ook kies. Meld je aan en start direct.

zelf stoppen

Onze online programma's zijn ontwikkeld om je rookverslaving uit te doven, zonder veel ontwenningsverschijnselen of onnodige gewichtstoename. je bepaalt je eigen tempo en stopt vanuit huis.

Stop met een expert

Je wilt 1 op 1 begeleiding om te kunnen kiezen voor een rookvrij leven. Je kiest dan voor een erkende New Health therapeut. Online, of bij een van de 20 praktijken in Nederland. Check ook of jouw zorgverzekeraar (mee)betaald.

Wil jij weten hoe het voelt wanneer jij je rookverslaving doorbreekt?

Je kunt zoveel zelf als je maar weet hoe. Met je rookverslaving breken is een heel ander proces dan stoppen met roken. De programma’s van The New Health Company zijn gebaseerd op de succesvolle Hypno2 methode en helpen je de gedragsverandering te maken die je nodig hebt om voorgoed te stopen met roken. En dat zonder ontwenningsverschijnselen.

In drie logische stappen leer je met behulp van heldere oefeningen je rookverslaving te doorzien. Je begrijpt waar je gedrag vandaan komt. Daarnaast leer je om je stopmoment kracht bij te zetten met ontspannende therapie. ü Niemand is gelijk. Daarom werken standaardmethoden ook niet. Ook niet voor jou. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat er zes fases zijn om te stoppen met roken. Elke fase vereist een andere aanpak. Vandaar dat wij eerst samen met jou vaststellen in welke fase jij zit om maximaal effectief te garanderen.

De Hypno2 methode staat bekend om de positieve aanpak van rookverslaving. In deze methode zit het succes van vele duizenden opgeluchte ex-rokers die gevangen zaten in de rook. Mensen die dachten dat ze door te roken het leven de baas waren. Jij kunt net zoals hen kiezen voor bevrijding zonder afhankelijkheid van nicotine.

The Hypno2 methode is gericht op je eigen tempo. Wanneer je een bepaalde fase niet juist afrondt dan is de kans op een terugslag groot. Het is daarom van groot belang dat jij zelf bepaalt wanneer je een bepaalde fase onder de knie hebt. Zo is jouw rookvrije toekomst gegarandeerd.

ü In plaats van je te richten op het bestrijden van de symptomen, zoals onrust, onzekerheid en honger, richt de Hypno2 methode zich op jouw motivatie. Het werkt aan jouw zelfverzekerdheid, het leert jou aan dat jij alles in eigen hand hebt. Wij willen jou mentaal versterken zodat je gemotiveerd en met zelfvertrouwen je doelen kunt bereiken.

Uit ervaring weet je waarschijnlijk wel dat de kleinste tegenslag al jouw goede voornemens teniet kan doen. Daarom haken zo veel mensen af bij het stoppen met roken. Doordat er met de Hypno2 methode wordt gewerkt aan jouw persoonlijke motivatie is er sprake van een langdurig effect. Bijna iedereen zet door en komt van zijn rookverslaving af.

stoppen met roken methode

Gratis het nieuwe E-boek van Mirella Satoor de Rootas

Jouw motivatie is enorm belangrijk is om de beste kans van slagen te hebben. In dit E-boek vind je alles dat je nodig hebt om je motivatie op het allerhoogste niveau te brengen – en dat is verrassend anders dan jij nu denkt!

Wij houden niet van spam. Wel van af en toe een bericht om je verder te helpen. Als je op “verzenden” klikt, ga je daarmee akkoord. 

Wat veel rokers herkennen

Stoppen met roken is eng

stoppen met roken methode

the new Health Company

Wat ons anders maakt:

De Free Health Academy leert je alles om je voor te bereiden op een rookvrij leven. Zo voorkom je strijd, teleurstelling en geld. Je kunt direct starten.

Jij bepaalt wat je nodig hebt om een niet roker te worden. Kies voor persoonlijke begeleiding, stop online of combineer.

De community die je helpt

Je hebt gratis toegang tot de community van mede toekomstige ex-rokers. Deel ervaringen en help anderen ook in hun proces.

Gratis Chat hulp

Wij ondersteunen jou in in je stopproces. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is gratis lid worden van onze besloten Facebook groep.

Onze 20 therapeuten door het hele land staan voor je klaar om je te ondersteunen. Meld je aan en kies voor een New Health therapeut in jouw regio.

Jouw zorgverzekeraar

Voor de 1 op 1 behandeling geldt mogelijk (gedeeltelijke) vergoeding uit je aanvullende zorgverzekering. Vraag ernaar en wij helpen je.

Nieuwe energie

Ons verhaal begint bij jou

Wij zijn de ontwikkelaars van de Hypno2 methode, bekend om de positieve aanpak van rookverslaving. Onze kracht zit in het combineren van de wetenschappelijk bewezen effectieve behandelmethodes voor gedragsverandering, aangevuld met Hypnotherapie. Met de New Health Company geven wij het succes door, van duizenden opgeluchte ex-rokers die eerst gevangen zaten in de overtuiging dat roken ze opgewassen maakte tegen het leven. Net zoals zij, moesten ook wij eens durven kiezen voor bevrijding zonder afhankelijkheid. 

stoppen met roken methode

Niet alleen rokers, maar ook andere cliënten die de afgelopen 20 jaar een vastzaten in stress, depressie, trauma of eigenwaarde gerelateerde klachten  hebben ons met 20 jaar praktijk ervaring in hypnotherapie en psychotherapie geleerd dat je als mens eigenlijk alles kunt dat je maar wil. Willen is daarbij iets ander dan moeten van jezelf.  

Logo voor header trans

Onze Why

Wij willen jou mentaal versterken, zodat je gemotiveerd en met zelfvertrouwen je doelen kunt bereiken.

Onze Visie

Wij geloven dat mensen veel zelf kunnen doen om hun problemen en klachten op te lossen, wanneer ze de juiste gids hebben.

Anderen zeggen:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. Top Mirella! groetjes, Mirjam
stoppen met roken methode
Mirjam
februari 2019
Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dank je wel Harald!
stoppen met roken methode
Jacqueline
maart 2020
De online luistercursus was heel duidelijk en gaf het inzicht om mijn zelfvertrouwen op te krikken. Toen nog een keer met Harald gebeld en mijn besluit genomen. Ik vind de benadering superpositief
stoppen met roken methode
Jos
oktober 2019
Al van alles geprobeerd maar deze behandeling richt zich op wat voor jou werkt. Het moet wel bij je passen. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en dat het praktische tips zijn.
stoppen met roken methode
Hans
april 2020
stoppen met roken methode
zin in gezondheid

Zelf werken aan je nieuwe gezondheid

Het denken over gezondheid is een ontwikkelingsproces dat nooit stilstaat. Soms wordt die ontwikkeling aangejaagd door een grote gebeurtenis, zoals de pandemie die in 2020 is begonnen. Er worden andere keuzes gemaakt. De visie op werk en thuis is veranderd. Al eerder dan dit is er steeds meer aandacht voor de relatie tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hoe belangrijk het is, om naar onszelf te kijken als een geheel. Dat is de basis van waaruit wij onze methodes ontwikkelen. Stop je de rookverslaving, dan win je veel meer dan alleen maar niet meer roken: je vergroot je lichamelijke gezondheid, je zorgt voor je mentale welzijn, en je brengt balans in je emoties. Meer gezondheid, meer welzijn, meer balans: dat is onze missie!

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851

download hier direct

Hier is tie! Je kunt direct starten met het eerste deel van de online cursus: “In 3 stappen rookvrij”

Ik wil de hele cursus

Wil je misschien toch de hele cursus direct ter beschikking hebben? Bekijk een mooi aanbod!