Stoppen met roken blog - The New Health Company

nieuwe gezondheid

stoppen met roken blog

stoppen met roken methode

De stoppen met roken Blog en meer

Stop je de rookverslaving, dan win je veel meer dan alleen maar niet meer roken: je vergroot je lichamelijke gezondheid, je zorgt voor je mentale welzijn, en je brengt balans in je emoties. Meer gezondheid, meer welzijn, meer balans: dat is onze missie en die delen we graag met je. De stoppen met roken blog van The New Health Company inspireert je om je weg te zoeken naar je rookvrije leven. 

Wat doe jij om je gezondheid te stimuleren? Hoe belangrijk is stoppen met roken daarin voor je? Er is steeds meer aandacht voor de relatie tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hoe belangrijk het is om naar onszelf te kijken als een geheel. Dat is de basis van waaruit wij onze methodes ontwikkelen. We combineren daarbij de reguliere aanpak met alternatieve behandelmethodes.

stoppen met roken methode

Gratis het nieuwe E-boek van Mirella Satoor de Rootas

Jouw motivatie is enorm belangrijk is om de beste kans van slagen te hebben. In dit E-boek vind je alles dat je nodig hebt om je motivatie op het allerhoogste niveau te brengen – en dat is verrassend anders dan jij nu denkt!

Wij houden niet van spam. Wel van af en toe een bericht om je verder te helpen. Als je op “verzenden” klikt, ga je daarmee akkoord. 

Tips om te stoppen met roken

Eens was ook jij een niet-roker, weet je nog? Als niet roker was je niet bezig met roken, en had je net zo gezellig, terwijl je een stuk minder stresste. Goed, voor jou misschien een heel ver verleden.

Stoppen met roken is echter een ander verhaal dat veel dichter bij ligt voor je. De kwellende gedachten aan een sigaret, teveel snoepen, de angst om aan te komen, niet kunnen slapen, humeurigheid, stress, hoofdpijn, verlies van concentratie, Herken je het? Kortom, de gedachte alleen al kan je paniek bezorgen.  Er moet toch een manier zijn zul je af en toe denken. Heb je al het een en ander geprobeerd? Dan ben je er inmiddels achter dat er geen een methode is die voor iedereen werkt. Wij zetten voor je op een rijtje waar het echt om gaat. En dat ben jij. Alleen jij kunt het voor elkaar krijgen. Door de verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf.

 

stoppen met roken blog 10: ontwenning, hoe erg is dat?ind

Stoppen met roken Blog

Word lid van onze facebook groep

   Voel je gesteund en doe mee!

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij: