Blog - The New Health Company

nieuwe gezondheid

Blog nieuws en inspiratie

stoppen met roken methode

Nieuws over jouw nieuwe gezondheid

Er is steeds meer aandacht voor de relatie tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hoe belangrijk het is om naar onszelf te kijken als een geheel. Dat is de basis van waaruit wij onze methodes ontwikkelen. We combineren daarbij de reguliere aanpak met alternatieve behandelmethodes.

Stop je de rookverslaving, dan win je veel meer dan alleen maar niet meer roken: je vergroot je lichamelijke gezondheid, je zorgt voor je mentale welzijn, en je brengt balans in je emoties. Meer gezondheid, meer welzijn, meer balans: dat is onze missie en die delen we graag met je.

stoppen met roken methode

Gratis het nieuwe E-boek van Mirella Satoor de Rootas

Jouw motivatie is enorm belangrijk is om de beste kans van slagen te hebben. In dit E-boek vind je alles dat je nodig hebt om je motivatie op het allerhoogste niveau te brengen – en dat is verrassend anders dan jij nu denkt!

Wij houden niet van spam. Wel van af en toe een bericht om je verder te helpen. Als je op “verzenden” klikt, ga je daarmee akkoord. 

Vechten tegen verslaving

Vechten tegen verslaving: Sisyphos 2.0 De nutteloze strijd tegen het roken Dit blog is voor alle rokers die wellicht al heel lang vechten tegen de

Lees verder »

Word lid van onze facebook groep

   Voel je gesteund en doe mee!

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij: