Over ons - The New Health Company

Nieuwe gezondheid

Al je ver-anderdoelen bereiken

Als je altijd alles op dezelfde manier aanpakt, krijg je altijd hetzelfde resultaat. 

Stap in je nieuwe gezondheid

The NewHealth Company helpt je op al je veranderdoelen te bereiken. On ze online programma’s zijn gebaseerd op de meest effectieve methodes voor transformatie.

Mirella Satoor de Rootas

Ik ben therapeut integratieve psychotherapie en hypnotherapie en heb de afgelopen 16 jaar in mijn praktijk veel mensen begeleid met zeer uiteenlopende problemen en uitdagingen. Zelf heb ik ook het en ander mee gemaakt. In de online programma’s de ik maak vertel ik hier soms meer over.

Je kunt zoveel zelf doen

Naast ons online ver-anders aanbod werken we ook samen met meer dan 20 erkende therapeuten met praktijken door het hele land. Zo kies je zelf welke hulp het beste bij jou past.

Harald Bok

Ik weet hoe het is om verslaafd te zijn aan roken, mislukte stoppogingen te doen en vervolgens weer te beginnen.Maar ik weet ook hoe het is om definitief te stoppen met roken.  Toen ik wist hoe het wél moest, stopte ik voorgoed en ontwikkelde ik samen met Mirella de Hypno2 methode. 

Nieuwe gezondheid zit voornamelijk in je hoofd

Mogen wij je uitdagen?

Neem het heft in eigen hand en word de baas over je eigen welzijn.  Voor dat waar je je anders bij wil voelen en op een nieuwe manier wil doen.  

Ons aanbod nu en in de toekomst

De Hypno2 methode is in haar 14 jaar ontwikkeling een succes gebleken voor gedragsverandering. Niet alleen voor stoppen met roken maar voor alles dat begin met de juiste motivatie, kennis en vaardigheden om je ontwikkeling in gang te zetten. Op dat succes bouwen wij voor, vanuit onze missies om mensen mentaal sterk en vitaal te maken. 

Rookverslaving

Stress reductie

balans

Gewicht balans

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851