Over ons - The New Health Company

Ont-slaaf jezelf

Stoppen met roken zodat je vrij bent

Als je altijd alles op dezelfde manier aanpakt, krijg je altijd hetzelfde resultaat. 

Stap in je nieuwe gezondheid

The NewHealth Company maakt vitaliteitsprogramma’s: producten voor de geestelijke en lichamelijke gezondheidszorg. Waarmee jij de kwaliteit van je leven kunt verbeteren door te werken aan je mentale, emotionele en lichamelijke gezondheid. Bevrijd jezelf van stress, angst, onzekerheid, verslavingen en andere ongezonde leefgewoonten.                              

We maken gebruik van E-books, E-reads en E-learning; audiocursussen, luisteroefeningen, beeldmateriaal, webinars, en een interactief forum met een community van mensen die net als jij aan hun gezondheid willen werken. Alle producten zijn gestoeld op bewezen effectieve verandermethodes uit de grote schatkist van (psycho-)therapeutische interventies.

Je kunt zoveel zelf doen

The New Health Company helpt je altijd op weg. Daarom bieden we veel gratis aan, zodat je online altijd direct aan de slag kunt. Je kunt je abonneren op een gratis abonnement en onze nieuwsbrief. En, als je verder wilt, kun je met ons meedoen voor een redelijke prijs. Met een betaald abonnement ben je verzekerd van al onze online programma’s. Bovendien zit je bij ons nergens langer dan een maand aan vast.

Voor wie zijn onze producten bedoeld? Voor iedereen vanaf 18 jaar die bereid is om met een open mind met compassie maar soms ook kritisch en reflecterend naar zichzelf te kijken.  gemotiveerd is om te kiezen voor een bewust leven met meer kwaliteit, vreugde en gezondheid. En bereid is daar iets voor te doen.

Nieuwe gezondheid zit voornamelijk in je hoofd

Mogen wij je uitdagen?

Neem het heft in eigen hand en word de baas over je eigen welzijn. Voor dat waar je tegenaan loopt, dat je graag anders wil zien. Voor dat waar je je anders bij wil voelen en op een nieuwe manier wil doen. Jij bepaalt waar je in je eigen tijd en tempo met plezier aan wil werken. Binnen het budget dat jij eraan wil besteden. Veel is gratis, dus wat houd je nog tegen? Kies. Kies voor jouw nieuwe gezondheid.

 

Mirella Satoor de Rootas

Ik ben therapeut integratieve psychotherapie en hypnotherapie en heb de afgelopen 16 jaar in mijn praktijk veel mensen begeleid met zeer uiteenlopende problemen en uitdagingen in. Daarnaast werk ik sinds 2008 samen met collega Harald Bok. Hieruit ontstond de unieke Hypno2 Methode waarmee we al duizenden mensen de weg mochten wijzen naar een rookvrij leven. Nu werken we samen aan de ontwikkeling van online en offline digitale producten voor meer levenskwaliteit. Nieuwe gezondheid noemen we dat.

Hypno2 stoppen met roken praktijk

Harald Bok

Ik weet hoe het is om verslaafd te zijn aan roken, mislukte stoppogingen te doen en vervolgens weer te beginnen.Maar ik weet ook hoe het is om definitief te stoppen met roken. Nadat ik meer dan 6 stoppogingen had ondernomen, ontdekte ik pas wat ik tot dan toe fout had gedaan. Het bleek erg simpel: Ik had een paar stappen overgeslagen, waardoor ik elke keer weer in dezelfde valkuil stapte. Toen ik wist hoe het wél moest, stopte ik voorgoed en ontwikkelde ik samen met Mirella de Hypno2 methode. 

Harald-portret-scaled.jpg

Ons aanbod nu en in de toekomst

De Hypno2 methode is in haar 14 jaar ontwikkeling een succes gebleken voor gedragsverandering. Niet alleen voor stoppen met roken maar voor alles dat begin met de juiste motivatie, kennis en vaardigheden om je ontwikkeling in gang te zetten. Op dat succes bouwen wij voor, vanuit onze missies om mensen mentaal sterk en vitaal te maken. 

stoppen met roken methode

Rookverslaving

Bijscholing voor professionals

Luistercurssen voor onderweg

E-learning voor bedrijven

Online persoonlijke hulp

Lezingen

Informatie kennis en nieuws

stoppen met roken methode

Stress reductie

Kennis, nieuws en forum

Luistercurssen voor onderweg

Groepstraining voor bedrijven

Online persoonlijke hulp

Praktijken  door het land

Telefonische begeleiding

stoppen met roken methode

balans in je leven

Online cursusmateriaal

Luistercurssen voor onderweg

E-learning voor bedrijven

Online persoonlijke hulp

Praktijken  door het land

Informatie kennis en nieuws

stoppen met roken methode

gezond in gewicht

Online cursusmateriaal

Luistercurssen voor onderweg

E-learning voor bedrijven

Online persoonlijke hulp

Praktijken  door het land

Informatie kennis en nieuws

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851