Organisatie - The New Health Company
logo nhc alleen tekst

vergroot je veranderkracht

Watch How

logo nhc alleen tekst

Je motivatie als veranderkracht voor nieuwe gezondheid

stoppen met roken methode
Nieuwe gezondheid

Je kunt zoveel zelf

Wij geloven dat je jouw gezondheidsdoelen gemakkelijker bereik met een goede mentale gezondheid. Hoe je over jezelf denkt, waar je in gelooft en wat je voelt zijn bepalend voor je motivatie om te kunnen slagen. The New Health Company helpt je om nieuwe gezondheid te bereiken, door het vergroten van je veranderkracht en je motivatie. Dat doen we, door je kennis te geven en deze te delen met ons als expert en een community, die net als jij zelf aan de slag is om nieuwe gezondheid te bereiken. Onze online programma’s geven je de juiste voorbereiding voor je gewenste verandering en als het nodig is staat ons team van erkende hypnotherapeuten voor je klaar. 

Ons verhaal

In 2004 startten wij met onze praktijk voor hypnotherapie en leerden dat onze cliënten altijd een verandering als doel hebben. Een verandering van gevoel, identiteit of gedrag als voorwaarde voor meer mentale gezondheid of persoonlijke ontwikkeling. In 2010 bundelden onze praktijken alle kennis en ervaring om een methode voor rookverslaving te ontwikkelen. De Hypno2 methode, focust op het vergroten van veranderkracht om doelen te bereiken, in plaats van het bestrijden van symptomen. Ons succes delen we inmiddels door het opleiden van therapeuten en, door iedereen die een veranderdoel heeft te leren, hoe je zelf je eigen veranderkracht versterkt. Onze kennis en ervaring hebben we vertaald naar “Nieuwe Gezondheid”, waarbij wij stellen dat mentale gezondheid enorm helpt om lichamelijke gezondheid te bereiken.

stoppen met roken methode

Onze aanpak

Niet alleen rokers, maar ook andere cliënten die de afgelopen 20 jaar een vastzaten in stress, depressie, trauma of eigenwaarde gerelateerde klachten  hebben ons met 20 jaar praktijk ervaring in hypnotherapie en psychotherapie geleerd dat je als mens eigenlijk alles kunt dat je maar wil. Willen is daarbij iets ander dan moeten van jezelf.  

Onze kracht zit in het combineren van de wetenschappelijk bewezen effectieve behandelmethodes voor gedragsverandering, aangevuld met alternatieve behandelmethodes, waaronder Hypnotherapie. Met The New Health Company geven wij het succes door, van duizenden cliënten die eerst gevangen zaten in de overtuiging dat ze niet konden veranderen en nu met nieuwe gezondheid door het leven gaan.

Onze partners

De professionals met wie wij samenwerken zijn meer dan 20 erkende hypno-psychotherapeuten, allen aangesloten bij een beroepsvereniging om kwaliteit te waarborgen. Door samen kennis en ervaring te delen, groeit ook onze eigen veranderkracht continu, zodat we telkens beter worden in onze passie: Het helpen ontwikkelen van nieuwe gezondheid voor iedereen die dat wil.

Ons aanbod

Als organisatie bieden wij een “one stop shopping” aanbod. Onze online programma’s gelden als totaalbehandeling, of als voorbereiding op een 1 op 1 begeleiding.  Wij helpen met veranderkracht programma’s voor:

Logo voor header trans

Onze Why

Wij willen jou mentaal versterken, zodat je gemotiveerd en met zelfvertrouwen je doelen kunt bereiken.

Onze Visie

Wij geloven dat mensen veel zelf kunnen doen om hun problemen en klachten op te lossen, wanneer ze de juiste gids hebben.

stoppen met roken methode

Motivatie om te veranderen

Wij geloven dat je veranderkracht afhankelijk is van je motivatie. Of dit nu gaat om afvallen, stoppen met roken of meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld. Wanneer je start met een veranderdoel, doorloop je een aantal logische fases. Door in elke fase de juiste motivatie aan te leren, bereik je sneller en gemakkelijker een definitieve verandering omdat je op minder weerstand stuit. 

Onze cliënten

Wij werken (online) vanuit onze praktijken voor particulieren.  Bij de organisaties die van onze programma’s hebben gemaakt, komen wij ook aan huis.

Wie we zijn:

Mirella Satoor de Rootas

Ik ben therapeut integratieve psychotherapie en hypnotherapie en heb de afgelopen 16 jaar in mijn praktijk veel mensen begeleid met zeer uiteenlopende problemen en uitdagingen in. Daarnaast werk ik sinds 2008 samen met collega Harald Bok. Hieruit ontstond de unieke Hypno2 Methode waarmee we al duizenden mensen de weg mochten wijzen naar een rookvrij leven. Nu werken we samen aan de ontwikkeling van online en offline digitale producten voor meer levenskwaliteit. Nieuwe gezondheid noemen we dat.

Hypno2 stoppen met roken praktijk

Harald Bok

Ik weet hoe het is om verslaafd te zijn aan roken, mislukte stoppogingen te doen en vervolgens weer te beginnen.Maar ik weet ook hoe het is om definitief te stoppen met roken. Nadat ik meer dan 6 stoppogingen had ondernomen, ontdekte ik pas wat ik tot dan toe fout had gedaan. Het bleek erg simpel: Ik had een paar stappen overgeslagen, waardoor ik elke keer weer in dezelfde valkuil stapte. Toen ik wist hoe het wél moest, stopte ik voorgoed en ontwikkelde ik samen met Mirella de Hypno2 methode. 

Harald-portret-scaled.jpg
stoppen met roken methode
we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851