online stoppen met roken - The New Health Company

Ont-slaaf jezelf

Zelf online stoppen met roken

Ontdek hoe jij je voelt, wanneer je zelf je rookverslaving doorbreekt.

the new Health Company

Je kunt het ook zelf

Met je rookverslaving breken is een heel ander proces dan stoppen met roken. Je kunt dit leren. Op een positieve manier, die bij je past.  

Stoppen in drie stappen speciale actie

In drie logische stappen leer je met behulp van heldere presentatie en oefeningen, je rookverslaving doorzien. Deze actie is nu nog met speciale hulpknop en lidmaatschap van de community.

Luistertherapie cursus

Luistertherapie is een manier om ontspannen in je eigen tempo je rookverslaving te ontmaskeren. Met behulp van de hypnose oefeningen ontdek je al tijdens de cursus steeds minder behoefte te hebben aan roken.

online stoppen met roken

Video E learning

De E learning legt in met behulp van heldere video's uit hoe je op de juiste manier stopt, zonder veel ontwenningsverschijnselen of strijd. Je werkt stap voor stap toe naar je stopmoment, ondersteunt door ontspanningsoefeningen die gedragsveranderend werken.

stoppen met roken methode

Gratis het nieuwe E-boek van Mirella Satoor de Rootas

Jouw motivatie is enorm belangrijk is om de beste kans van slagen te hebben. In dit E-boek vind je alles dat je nodig hebt om je motivatie op het allerhoogste niveau te brengen – en dat is verrassend anders dan jij nu denkt!

Wij houden niet van spam. Wel van af en toe een bericht om je verder te helpen. Als je op “verzenden” klikt, ga je daarmee akkoord. 

stoppen met roken methode

Nieuws over gezondheid

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851