online stoppen met roken - The New Health Company

Ont-slaaf jezelf

Zelf online stoppen met roken

Ontdek hoe jij je voelt, wanneer je zelf je rookverslaving doorbreekt.

the new Health Company

Je kunt het ook zelf

Je kunt zoveel zelf als je weet hoe. Met je rookverslaving breken is een heel ander proces dan stoppen met roken. Je kunt dit leren. Op een positieve manier, in je eigen tempo en op de manier die bij je past. De online programma’s van The New Health Company zijn gebaseerd op de succesvolle Hypno2 methode en helpen je de gedragsverandering te maken die je nodig hebt om voorgoed en zonder veel ontwenningsverschijnselen te stoppen met roken.  Je kunt ze gebruiken als voorbereiding op een stophulp methode van jouw keuze, of als compleet programma dat je zelf in je eigen tempo volgt. 

Stoppen in drie stappen speciale actie

In drie logische stappen leer je met behulp van heldere presentatie en oefeningen, je rookverslaving doorzien. Deze actie is nu nog met speciale hulpknop en lidmaatschap van de community.

Luistertherapie cursus

Luistertherapie is een manier om ontspannen in je eigen tempo je rookverslaving te ontmaskeren. Met behulp van de hypnose oefeningen ontdek je al tijdens de cursus steeds minder behoefte te hebben aan roken.

online stoppen met roken

Video E learning

De E learning legt in met behulp van heldere video's uit hoe je op de juiste manier stopt, zonder veel ontwenningsverschijnselen of strijd. Je werkt stap voor stap toe naar je stopmoment, ondersteunt door ontspanningsoefeningen die gedragsveranderend werken.

stoppen met roken methode

Gratis het nieuwe E-boek van Mirella Satoor de Rootas

Jouw motivatie is enorm belangrijk is om de beste kans van slagen te hebben. In dit E-boek vind je alles dat je nodig hebt om je motivatie op het allerhoogste niveau te brengen – en dat is verrassend anders dan jij nu denkt!

Wij houden niet van spam. Wel van af en toe een bericht om je verder te helpen. Als je op “verzenden” klikt, ga je daarmee akkoord. 

stoppen met roken methode

the new Health Company

Wat ons anders maakt:

De Free Health Academy leert je alles om je voor te bereiden op een rookvrij leven. Zo voorkom je strijd, teleurstelling en geld. Je kunt direct starten.

Jij bepaalt wat je nodig hebt om een niet roker te worden. Kies voor persoonlijke begeleiding is, een online cursus of combineer.

De community die je helpt

Je hebt gratis toegang tot de community van mede toekomstige ex-rokers. Deel ervaringen en help anderen ook in hun proces.

Gratis Chat hulp

Wij ondersteunen jou in in je stopproces. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is gratis lid worden van onze besloten Facebook groep.

Onze 17 therapeuten door het hele land staan voor je klaar om je te ondersteunen. Meld je aan en kies je eigen regio.

Vergoeding zorgverzekering

Voor de 1 op 1 behandeling geldt een gedeeltelijke vergoeding uit je aanvullende zorgverzekering. Vraag ernaar en wij helpen je.

Nieuwe energie

Ons verhaal begint bij jou

Wij zijn de ontwikkelaars van de Hypno2 methode, bekend om zijn positieve aanpak van rookverslaving. Met de New Health Company geven wij het succes door van duizenden opgeluchte ex-rokers die eerst gevangen zaten in de overtuiging dat roken ze opgewassen maakte tegen het leven. Net zoals zij, moesten ook wij eens durven kiezen voor bevrijding zonder afhankelijkheid. 

stoppen met roken methode

Niet alleen rokers, maar ook andere cliënten die de afgelopen 20 jaar een vastzaten in stress, depressie, trauma of eigenwaarde gerelateerde klachten  hebben ons met 20 jaar praktijk ervaring in hypnotherapie en psychotherapie geleerd dat je als mens eigenlijk alles kunt dat je maar wil. Willen is daarbij iets ander dan moeten van jezelf.  

Logo voor header trans

Onze Why

Wij willen jou mentaal versterken, zodat je gemotiveerd en met zelfvertrouwen je doelen kunt bereiken.

Onze Visie

Wij geloven dat mensen veel zelf kunnen doen om hun problemen en klachten op te lossen, wanneer ze de juiste gids hebben.

Anderen zeggen:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. Top Mirella! groetjes, Mirjam
stoppen met roken methode
Mirjam
februari 2019
Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dank je wel Harald!
stoppen met roken methode
Jacqueline
maart 2020
De online luistercursus was heel duidelijk en gaf het inzicht om mijn zelfvertrouwen op te krikken. Toen nog een keer met Harald gebeld en mijn besluit genomen. Ik vind de benadering superpositief
stoppen met roken methode
Jos
oktober 2019
Al van alles geprobeerd maar deze behandeling richt zich op wat voor jou werkt. Het moet wel bij je passen. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en dat het praktische tips zijn.
stoppen met roken methode
Hans
april 2020
stoppen met roken methode
Nieuws in gezondheid

Zelf werken aan nieuwe gezondheid

Het denken over gezondheid is een ontwikkelingsproces dat nooit stilstaat. Soms wordt die ontwikkeling aangejaagd door een grote gebeurtenis, zoals de pandemie die in 2020 is begonnen. Er worden andere keuzes gemaakt. De visie op werk en thuis is veranderd. Al eerder dan dit, is er steeds meer aandacht voor de relatie tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hoe belangrijk het is, om naar onszelf te kijken als een geheel. Dat is de basis van waaruit wij onze methodes ontwikkelen. Stop je de rookverslaving, dan win je veel meer dan alleen maar niet meer roken: je vergroot je lichamelijke gezondheid, je zorgt voor je mentale welzijn, en je brengt balans in je emoties. Meer gezondheid, meer welzijn, meer balans: dat is onze missie!

hypnose stoppen met roken
Mirella

Hypnose en hypnotherapie

Hypnose als therapie The New Health Company gebruikt hypnotherapie als effectief instrument We beseffen dat niet iedereen bekend is met hypnose en hypnotherapie als methode

Lees verder »
we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851

download hier direct

Hier is tie! Je kunt direct starten met het eerste deel van de online cursus: “In 3 stappen rookvrij”

Ik wil de hele cursus

Wil je misschien toch de hele cursus direct ter beschikking hebben? Bekijk een mooi aanbod!