Mirellla mijn verhaal - The New Health Company

Had jij vroeger ooit gedacht dat stoppen met roken je zo bezig kon houden?

Ik ben Mirella en ik weet dat rookverslaving erg ingewikkeld is (ook al hoor je vaak van mensen: nou dan stop je toch gewoon!)

Herken je dat?

Ik ben Mirella en ik weet dat rookverslaving erg ingewikkeld is (ook al hoor je vaak van mensen: nou dan stop je toch gewoon!). Je zoveelste stoppoging mislukt. Alweer. Daar word je niet vrolijker van. Teleurgesteld in jezelf laat je het maar weer. Dat doet niet veel voor je zelfbeeld, toch? Herken je dat? Ik wel. Ik begon er niet eens aan, aan dat stoppen.  

Wat wil je wel?

Misschien ben jij ook zo iemand, die alles verder best goed onder controle heeft. Je kunt eigenlijk alles behalve stoppen met roken. Het laatste dat je wil is je hele leven rondlopen met dat gevoel dat je niet je beste leven leeft. Wat doe je dan verkeerd? Waarom lukt het niet? Misschien wordt het tijd dat je gaat kijken naar wat je echt wil. Naar datgene wat je diepste wens is.  

Jouw focus is op alles gericht dat te maken heeft met roken. Alles, behalve wat het moet zijn: je diepste motivatie.

Stoppen met roken is zo frustrerend dat je er doodmoe van wordt. Het kan ook anders.

Je doet je best..

Daar ga ik echt vanuit. Je hebt vast al eens een poging gedaan. Of meer. Misschien zocht je hulp of je gooide al je wilskracht in de strijd: je ging ervoor. Mogelijk heb je het ook best lang volgehouden. Gebeurde er toen iets? Stak je de peuk weer op door stress, door een crisis? Of was het juist zo gezellig?

Je hebt nooit geweten dat je tegen jezelf aan ’t strijden was. Tegen een deel in jou waarvan je wilskracht het niet kan winnen. De rookverslaving zit diep verankerd in je onderbewustzijn. En daar wint de verslaving het van je wilskracht. Jij doet niks fout. Maar je voert de verkeerde strijd!

Laten we je strijd veranderen!

Ik ben Mirella

Ik heb nooit een poging gedaan. Daar was ik veel te eigenwijs voor. Pas toen ik meer wijs was dan eigenwijs, ging ik nadenken over hoe ik prettig kon stoppen met roken. Zonder strijd. En zonder een centje pijn. Want daar houd ik gewoon niet van.

Laten we stoppen met roken iets maken waar je van geniet. Ja dat kan!

Kijk je ernaar uit een ontspannen niet-roker te zijn?

Doe mee met de 1500 ex-rokers , die bijvoorbeeld mijn email cursus al hebben gevolgd. 

Het grootste deel van mijn tips en aanbod, gaat naar mijn maillijst. Een voorbeeld daarvan is mijn gratis mail minicursus. Meld je dus aan als je dit wil meemaken 

Wetenswaardigheden over mij:

Ik ben getrouwd met een lieverd. Heb 2 dochters en een bonuszoon, 2 kleindochters en 3 kleinzoons (en de jongste ook met bonus ☺). En een hond, Jip! Die heb je al voorbij zien komen. Is inmiddels 9.

Heb één keer in een film gespeeld en ben ook nog 10 jaar aan het toneel geweest. Al dat inlevingsvermogen helpt me nog steeds.

Zoals elke Indo, houd ik enorm van koken en daar ben ik best goed in. Zoveel mogelijk biologisch want ik denk dat voeding een grote rol speelt in ons welzijn.

Houd ook heel veel van schilderen, nou, daar kan ik niks van! Kan nog geen poppetje tekenen. Maar ik leer, en ik doe. Wat een plezier.

Hoe kan ik je helpen?

Is dit een goed moment?

Je kunt weten wanneer jouw beste stopmoment is. Dan kun je beginnen!

Hoe krijg ik vertrouwen?

Jij kunt meer dan je denkt. Veranderen is een kunst. Ontdek hoe jij dat kunt!

Houd ik het vol?

Als er geen strijd is, hoef je ook niet door te vechten. Hoe dat kan? Doe mee!

Anderen zeggen:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. Top Mirella! groetjes, Mirjam
stoppen met roken methode
Mirjam
februari 2019
Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dank je wel Harald!
stoppen met roken methode
Jacqueline
maart 2020
De online luistercursus was heel duidelijk en gaf het inzicht om mijn zelfvertrouwen op te krikken. Toen nog een keer met Harald gebeld en mijn besluit genomen. Ik vind de benadering superpositief
stoppen met roken methode
Jos
oktober 2019
Al van alles geprobeerd maar deze behandeling richt zich op wat voor jou werkt. Het moet wel bij je passen. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en dat het praktische tips zijn.
stoppen met roken methode
Hans
april 2020