Luistertherapie stoppen met roken - The New Health Company
logo nhc alleen tekst

stoppen met roken zonder strijd

Ontslaaf jezelf.

Je kunt het.

Luistertherapie gebaseerd op de bevrijding van meer dan 3000 rokers.

Deze actie geldt nog:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Hey, de actie is al voorbij.

je maakt het uit

Klaar zijn met stoppen met roken.

Ben jij iemand die alles eigenlijk wel voor mekaar krijgt, behalve stoppen met roken?  Soms lijkt het wel alsof jij de enige bent die het maar niet lukt om de knop om te zetten en dan baal je van jezelf. Het lastigste is misschien nog wel dat je heel goed weet hoe slecht het voor je is. Waarschijnlijk ben je weleens een tijdje gestopt geweest en voelde je veel meer energie.

Tijd voor nieuwe gezondheid

je trouwe maatje

Wat doen ex-rokers dan anders?

Hoe kan het dat steeds meer rokers het lukt om die knop om te zetten? Wat doen zij dan anders? Hebben ze meer wilskracht of doorzettingsvermogen? Jij wilt ook je onafhankelijkheid en vrijheid terug.  Sterker nog: Stoppen met roken is voor jou zo’n grote overwinning, dat je daarna alles kunt. Wat je dus zoekt is een manier waardoor je breekt met je rookverslaving, zodat je leeft in vrijheid.  Deze luistertherapie is voor jou de oplossing. omdat het je exact antwoord geeft op al die vragen.

Verander jezelf

Dit is hoe deze luistertherapie je helpt:

Met deze speciale luistertherapie cursus, zet je misschien wel de belangrijkste stap in je niet-rokers leven. Door alle rokers die ik als hypnotherapeut heb begeleid (meer dan 3000!), weet ik wat er nodig is om je rookknop definitief om te zetten. Zelf heb ik ook gerookt. Ik ben gestopt door succesvolle ex-rokers te gaan onderzoeken. Ik had nooit gedacht dat de Hypno2 methode daarmee al sinds 2004 een van de meest succesvolle verandermethodes is geworden.  Tijdens de cursus ga je onder mijn begeleiding je knop vinden en omzetten. Je leert een motivatie aan die anders is dan je tot nu toe gewend bent, waardoor je veel krachtiger ten opzichte van je stopbesluit komt te staan. Na de cursus ben je niet meer bang voor ontwenningsverschijnselen en kijk je met zelfvertrouwen uit naar je rookvrije leven.  

De knop om

Krachtige “knop omzet” technieken, Gebaseerd op onderzoek naar meer dan 1100 succesvolle ex-rokers

Bespaar tijd

Je leert snel in je eigen tempo. Met plezier naar je gewenste resultaat.

Makkelijk en Snel

Door te luisteren ga je vanzelf minder roken. De meeste rokers stoppen binnen 3 weken voorgoed.

Bespaar frustratie

Je leert te kiezen en te je besluit te nemen. Geen pogingen meer.

Ontspannen en leuk

De hypnose sessie helpt je om ook op onbewust niveau te veranderen in een niet-roker

Bespaar geld

Gemiddeld bespaart een ex-roker € 3000,- per jaar. Elk jaar opnieuw.

jouw nieuwe gezondheid

Luister naar een Fragment:

stoppen met roken methode

Dit is het resultaat:

wetenschap toont aan

Wat als je stoppogingen blijft doen?

Er is geen wondermiddel om te stoppen met roken. Hoe graag allerlei stopmethodes je dit ook beloven. Onderzoek toont aan dat je 6 weken nodig hebt om te ont-slaven: Je beloont jezelf dan niet meer met roken en reageert weer hetzelfde op emoties als een niet-roker. Zie de hersenscan en stel je eens voor dat je antwoord hebt op de vragen die je als roker bezig houden? 

de groene kleur is de beloningsbehoefte:

Dit is wat je krijg als je meedoet:

1-Luistertherapie

De cursuspagina is super makkelijk toegankelijk. Je ziet alles dat je nodig hebt in 1 oogopslag. Je kunt direct aan de slag. 

2- De Community

Je krijgt direct toegang tot de besloten facebook groep, waar ik zelf en mijn collega experts je helpen en waar je ervaringen kunt delen. 

stoppen met roken methode

3-Expert hulp

Stel al je vragen in de facebook groep of per chat. Mocht je toch liever een sessie boeken, dan  staat er altijd een New Health therapeut in je regio voor je klaar. 

Zij gingen je voor:

Ervaringen van cursisten

man.jpg
Ik ben nog ’t meest verbaasd over hoe prettig dit was om te doen. En de inhoud is zo duidelijk, ik kon er gewoon niet omheen. Bij sessie 3 heb je eigenlijk al zin om te stoppen.
stoppen met roken methode
edward
Edward 2020
jonge-vrouw.jpg
De cursus heeft me veel meer gebracht dan alleen maar stoppen met roken. Mijn zelfvertrouwen is er enorm van gegroeid. Dat had ik niet verwacht. Na 3e maanden rookvrij voel ik me echt geweldig. Top!
stoppen met roken methode
Joyce
september 2020
vrouw-middelbaar.jpg
Doordat ik heb geleerd hoe ik ermee om moet gaan als ik aan roken denk is het 1000 keer makkelijker geworden! Het gevoel gaat altijd na 1 minuut weer weg! Oh ja: Ik ben een niet-roker.
stoppen met roken methode
Mirjam
september 2020

The New Health Company presenteert:

Zo werkt het:

Stap 1

Schaf de cursus aan binnen de actie periode voor slechts € 99,-

Stap 2

Log in met elk media apparaat en start met luisteren.

Stap 3

Bepaal je eigen tempo en neem je stopbesluit met zelfvertrouwen.

tijdelijk extra

Bonus Voorkom gewichtstoename

Er is onderzoek gedaan naar de relatie tussen gewichtstoename en roken. In dit bonus deel leer je hoe dit komt, maar belangrijker nog; Hoe je gewichtstoename kunt voorkomen. Gratis bij de luistercursus en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

100% tevredenheidsgarantie

Je koopt zonder enig risico

The New Health Company wil haar psychologische kennis inzetten om zoveel mogelijk mensen te helpen zelf de controle te nemen over hun gezondheidsdoelen.  Ben je over dit product ontevreden, laat het ons binnen 1 maand weten en je krijgt je geld terug. 

Neem nu actie en start met je rookvrije leven.

Deze luistercursus is volledig gebaseerd op alle succeservaringen met de Hypno2 methode. Hier een testimonial:

Veel gestelde vragen

Op al je apparaten. Telefoon, tablet, laptop en desktop. Je hoeft niets te downloaden (mag wel).

Als je binnen de bonustermijn bestelt, ontvang je direct een link na betaling van de cursus.

Goeie vraag! Luister elke dag 1 of 2 stukjes in een ruimte waar je kunt ontspannen. Geef het wat tijd om je verandering te maken. Je rookt mogelijk al enkele decennia, dan maken die 4 weken dat je aan het stoppen bent ook niet veel uit. Doe de oefeningen en geef je er een beetje aan over. 

Na betaling krijg je een link die je direct naar de cursuspagina brengt. Je krijgt ook een uniek wachtwoord, waarmee je inlogt. 

Liever downloaden? Kan ook en je dat dit doen op de cursuspagina.

Als je vragen hebt, helpen wij je graag. Wij zijn telefonisch bereikbaar, per mail en ik ben regelmatig op de cursuspagina om chats te beantwoorden. 

Over mij: Harald Bok

Hypnotherapeut en stoppen met roken specialist

Zelf ben ik ook een ex-roker. Wel eens 1,5 jaar gestopt geweest, niet volgehouden en vanuit frustratie succesvolle ex-rokers gaan ondervragen. Dat resulteerde in een onderzoek van meer dan 10 jaar en het ondervragen van meer dan 1100 ex-rokers. Zelf wist ik pas na 6 stoppogingen wat ik fout deed. Ik weet dus heel goed hoe jij je als roker kunt voelen: Op momenten zwaar gefrustreerd. De Hypno2 methode wordt door het grootste aantal erkende hypnotherapeuten omarmd als de beste behandelmethode. Steeds meer therapeuten laten zich door ons opleiden. Je zult heel veel baat hebben bij deze cursus en wellicht ook bij de bonus die is bijgevoegd.

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851