Blog - The New Health Company

Nieuwe gezondheid

Infotheek

Laat je inspireren om zelf de controle te nemen over jouw nieuwe gezondheid. Je kunt zoveel zelf als je weet hoe je het aanpakt. Daarmee helpen we je op weg in onze infotheek.

stoppen met roken methode

Nieuws over jouw nieuwe gezondheid

Er is steeds meer aandacht voor de relatie tussen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hoe belangrijk het is om naar onszelf te kijken als een geheel. Dat is de basis van waaruit wij onze methodes ontwikkelen. We combineren daarbij de reguliere aanpak met alternatieve behandelmethodes. Stop je de rookverslaving, dan win je veel meer dan alleen maar niet meer roken: je vergroot je lichamelijke gezondheid, je zorgt voor je mentale welzijn, en je brengt balans in je emoties. Meer gezondheid, meer welzijn, meer balans: dat is onze missie en die delen we graag met je.

stoppen met roken methode

Gratis het nieuwe E-boek van Mirella Satoor de Rootas

Jouw motivatie is enorm belangrijk is om de beste kans van slagen te hebben. In dit E-boek vind je alles dat je nodig hebt om je motivatie op het allerhoogste niveau te brengen – en dat is verrassend anders dan jij nu denkt!

Wij houden niet van spam. Wel van af en toe een bericht om je verder te helpen. Als je op “verzenden” klikt, ga je daarmee akkoord. 

Rebelroker

Hoe ik stopte met roken en hoe ik echt rookvrij werd. Ik was een rebelroker. Begon ermee toen ik 13 was. Ik ontwaakte uit mijn

Lees verder »

Blij van Rookvrij?

Als roker bedenk je heus af en toe, dat je wel zou willen stoppen met roken. Of er nooit aan begonnen was. Nog zonder het

Lees verder »

Word exlusief lid van onze facebook groep

Wij geloven dat jij de meeste invloed hebt op je eigen vitaliteit en gezondheid. Ook als het gaat om stoppen met roken. Onze besloten facebook groep. helpt je om op een heel positieve manier, definitief met je rookverslaving af te rekenen. Je doet het zelf maar samen met andere positieve stoppers en onder begeleiding van Harald en Mirella, de ontwikkelaars van de succesvolle Hypno2 methode.  Voel je gesteund en doe mee!

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851

Gratis!

Start met een boost van je motivatie. Het nieuwste E-boek van Mirella Satoor de Rootas voor jou.