Hypnose stoppen met roken home - The New Health Company

Stoppen met roken maar dan positief en gemakkelijk

Ont-slaven zonder strijd

Quit smoking concept
stoppen met roken methode

Geen behoefte meer

Geen behoefte meer aan roken hebben door je rookverslaving los te laten. Veranderen op bewust en onbewust niveau.

stoppen met roken methode

Kies voor professionaliteit

Al meer dan 3000 ex-rokers kozen voor Harald en Mirella, door de kwaliteit van de behandeling. Persoonlijk en op maat.

stoppen met roken methode

Snel en effectief

De gemiddelde sessie tijd bedraagt 3 uur. Wij ondersteunen online in onze praktijk. Bespaar tijd en geld met onze online voorbereiding.

Testimonials:

Video afspelen
Video afspelen

Stoppen met roken

Je bent klaar met roken. Je hebt al genoeg stoppogingen gedaan en je weet dat het je rookgewoontes zijn die je verslaafd houden. Je weet heel goed wat je wil en kwaliteit is belangrijk voor je. 

Je zoekt een methode die je helpt om snel en effectief op bewust en onbewust niveau  te veranderen in een niet-roker. Je wil na de behandeling geen behoefte meer voelen aan roken. Je staat open voor hypnotherapie.

Praktijk Almere

Ook ik heb lopen worstelen met stoppen met roken. Pas laat ontdekte ik dat wilskracht alleen niet de manier is om blijvend te veranderen. Ik dank het succes van de Hypno2 methode aan onze cliënten, die de moed hadden om bij ons en onze 22 collega’s te komen stoppen met roken. Zo hebben we geleerd dat echte verandering voortkomt uit begrip voor jezelf en de juiste motivatie op bewust en onbewust niveau. Ik ben er trots op dat onze behandelmethode, hypnose combineert met de bewezen effectieve aanpak voor gedragsverandering. 

Bel: 036-5386273

Harald Bok

Therapeut bij The New Health Company

Zo stop je niet met roken

Rokers die willen stoppen doorlopen vaak een aantal fases. Je begint met te stoppen op wilskracht en ontdekt dat dit vooral frustratie oplevert. Vervolgens ga je aan de slag met nicotine vervangers of je zoekt een “snelle methode” (lasertherapie, accupunctuur, de hypnotiseur). Je huisarts adviseert uiteindelijk champix met een gesprekscursus. Wat maakt dat je slaagkans dan nooit boven de 30% komt?

Nicotine

De reden dat je nog steeds rookt is omdat je jouw verslaving nog niet hebt aangepakt. En die zit voornamelijk 'tussen de oren' De geestelijke verslaving aan sigaretten is veel sterker dan de lichamelijke behoefte aan nicotine.

De rookpuzzel

Je bent van mening dat je niet zonder sigaretten kunt. En daar heb je — op dit moment — ook gelijk in, omdat je nog leeft in de cirkel van verslaving. Je hersenen zijn daardoor onbewust zodanig geprogrammeerd dat ze geloven dat je roken nodig hebt.

De controle terug

Strijden met je zelf is niet effectief. Zolang je het onbewuste aspect van je verslaving niet hebt aangepakt, blijft je behoefte om te roken. Achter jouw rookgedrag zit een diepere behoefte en zolang die niet bewust wordt, mis je de controle.

Praktijk Valthermond

Ver-anderen is eigenlijk ont-wikkelen. Oftewel, hoe ontwikkel jij je tot je beste jij? Mijn ervaring als hypno-psychotherapeut staat tot jouw beschikking.

Bel: 0599-850851

Mirella Satoor de Rootas

Therapeut bij The New Health Company

Zo stop je wel met roken

Met ons onderzoek onder >1100 succesvolle ex-rokers hebben we alle ervaring in huis om te weten hoe jij zo snel mogelijk je behoefte aan roken kunt loslaten. Definitief, vanuit jezelf en zonder lange onnodige strijd. We helpen je de knop vinden zodat je die zelf omzet.

Bespaar tijd en geld

Je start met een gratis (telefonische) intake. We testen hierin welke behandeling jou het snelst en meest efectief helpt.

Jij bepaalt

Je kunt kiezen voor volledige begeleiding of een deel zelf online voorbereiden met onze online programma's.

Jouw investering

De tijdsinvestering die je doet is afhankelijk van je behoefte. Niet van je rookgedrag. Gemiddeld investeren rokers bij ons 3 sessie uren.

Meld je aan

Ont-slaaf jezelf

Stop definitief met roken met de ontwikkelaars van de Hypno2 methode. Wij nemen contact met je op en bespreken vrijblijvend wat het beste bij je past.

Dit mag jij zo dadelijk loslaten:

Ontwenning

Zodra je geen strijd meer hoeft te voeren zijn er geen ontwenningsverschijnselen. Je voelt je hetzelfde als een niet-roker. In het begin is dat even wennen!

stoppen met roken methode

Stopstress

Met onze begeleiding stop je met zelfvertrouwen en pas op  het moment dat je er klaar voor bent. Je hebt zelfs zin om te stoppen!

Gewichtstoename

Wij zijn expert op het gebied van voorkomen van gewichtstoename als je stopt met roken. Onnodige gewichtstoename is in  onze behandeling verwerkt. 

Laat je verrassen met onze rookvrij tips!

Onze missie is een Rookvrij Nederland. In onze nieuwsbrief helpen we jou ook. 

Wilskracht is niet de manier

Als roker, zoek je eigenlijk naar het gemak van een manier om je drang naar roken te onderdrukken. Daarmee blijf je vastzitten aan de verslaving. Je voert een strijd die je niet kunt winnen. Het kan ook anders. Met de juiste, en de diepste motivatie. Als je die hebt gevonden, wordt stoppen gemakkelijk. Want daarmee zet je met plezier de knop om omdat je geen behoefte meer hebt aan roken.

Harald Bok

therapeut bij The New Health Company

Video afspelen
FAQ

De meest gestelde rokersvragen

Met 3000 succesvolle ex-rokers op onze naam, weten we wel zo’n beetje waar de roker mee zit. Een deel van je vragen beantwoord:

Hoe ga ik om met ontwenning?

Twijfels om te stoppen met roken

Hypnose (hoe) werkt dat?

Aanbod

Ons aanbod

Wanneer je jouw aanmelding instuurt, hebben we telefonisch contact. Wij adviseren je wat het beste bij je past. Vrijblijvend. 

Betaal per sessie

Betaal voor de hulp die je nodig hebt
125 per sessie uur
 • In onze praktijk of zoom
 • Goed te combineren
 • met de online cursus
 • Behandeling door Harald of Mirella

Pakket NHC Hypno2

Stoppen in 2 sessies
475 online + 2 sessies van 1,5 uur
 • In onze praktijk of zoom
 • Online rookvrij programma
 • 2 Persoonlijke sessies
 • 20 praktijken in het land

Pakket Diamonds

Premium expert ondersteuning
695 per pakket
 • In onze praktijk of zoom
 • Behandeling door Harald of Mirella
 • Voor fase 1,2 en 3 rokers
 • Volledige 1 op 1 en online hulp

Dit is wat anderen zeggen:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. groetjes, Mirjam

Mirjam Heger

Den Haag

Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dit programma is heel krachtig.

Jacqueline van Uytem

Goor

Al van alles geprobeerd maar deze methode richt zich op wat voor jou werkt. Ik had Harald en Mirella al eens horen spreken op een seminar. Ze zijn top en weten er ongelofelijk veel vanaf.

Hans Schoonhoven

Haamstede

Motivatie

Heb jij de juiste motivatie?

We verwarren motivatie nog wel eens met wilskracht. Juist de controle liefhebbers onder ons hebben daarom vaak extra moeite om een niet-roker te worden. Mirella geeft een voorbeeld. 

Video afspelen
Blog

In het nieuws

Lees onze tips over met succes leren stoppen met roken. 

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

036-5386272

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851