bijscholing therapeuten - The New Health Company

Bijscholing voor therapeuten

Leer anderen rookvrij zijn

Een unieke 1 en 2 daagse  training, gebaseerd op de begeleiding van meer dan 3000 cliënten naar een rookvrij leven,.

NBVH en PSBK 12 punten

Trainingsdata: 31 oktober & 28 november

De succes formule

Een aanpak die werkt

Werk je als zorgprofessional met rookverslaafden en zoek je handvatten? Of, wil je als (complementair) therapeut of coach je praktijk aanbod uitbreiden met een uiterst succesvolle methode, om mensen te helpen voorgoed met hun rookverslaving te breken? Dan is de 1-daagse introductie training van Hypno2, jou op het lijf geschreven. Ben je hypnotherapeut en wil je jouw skills optimaal inzetten, om met zelfvertrouwen in twee sessies met succes je cliënten te begeleiden naar een rookvrij leven? Sluit je dan Volg dan de tweedaagse training en sluit je aan bij een groeiende community van Hypno2 therapeuten.

stoppen met roken methode
De succesformule

De verslaving aanpakken

De Hypno2 methode is succesvol door de verbinding van de evidence based reguliere aanpak van (rook)verslaving, met complementaire psychotherapeutische technieken, waaronder hypnotherapie.  Sinds 2010 zijn al duizenden cliënten begeleid naar een rookvrij leven.

Per jaar doen zoeken circa 400.000 roker stophulp. Er is een tekort aan goede gedrags- veranderende hulpverleners.  Je voegt dus een welkome behandeling toe aan je praktijk.

Vergoeding uit de basisverzekering

De telefonische Hypno2 methode is destijds bewezen effectief verklaard door het kwaliteitsregister stoppen met roken. Wij voeren deze behandeling niet meer uit maar kunnen je wel op weg helpen om je behandeling voor stoppen met roken uit de basis verzekering vergoed te krijgen.  

De professionalisering

Wat je gaat leren

De introductie cursus “Leer anderen Rookvrij Zijn” focust op de mentale en emotionele afhankelijkheid van roken. Je leert de motivatie van clienten positief te richten, hun zelfvertrouwen te vergroten en je verkrijgt inzicht in hoe mensen met succes veranderen om hun doel te bereiken.

Je doet dit volgens een succesformule die in 2010 is ontwikkeld onder de naam, de Hypno2 methode en waarmee al duizenden rokers zijn begeleid naar een rookvrij leven (zie de testimonials op de site). 

Voordelen van deze training:

leer van de grondleggers

De Hypno2 methode is ontwikkeld in 2004 door hypnotherapeut Harald Bok en zelf inmiddels opgelucht ex-roker.  Vanaf 2010 ontstond door samenwerking met psycho/hypnotherapeut Mirella Satoor de Rootas de huidige Hypno2 methode, die in de loop der jaren, steeds verder is onderzocht en verfijnd. 

focus op intrinsieke motivatie

Wat maakt deze bijscholing uniek?

De Hypno2 methode combineert wetenschappelijk effectief bewezen principes voor verslavingsbehandeling met hypnotherapie en andere complementaire therapeutische interventies. De aanpak is daarbij positief gericht; de focus ligt op de voordelen van het niet-roker zijn. De sessies worden daardoor als enorm motiverend en bevrijdend ervaren. Het slagingspercentage met de Hypno2 methode ligt al jaren rond de 70% van rokers die in elk geval 6 maanden rookvrij zijn.

Ex-rokers zeggen over de Hypno2 methode:

Het heeft me gewoon veel meer gebracht dan alleen stoppen met roken. Ik dacht dat het heel moeilijk zou zijn maar ik ben gewoon al 3 weken rookvrij en voel me er prima bij. Top Mirella! groetjes, Mirjam
stoppen met roken methode
Mirjam
februari 2019
Eerst wat sceptisch voor die hypnose sessies maar toch geluisterd. Het viel enorm mee. Je voelt je heel positief na afloop. Ik vind vooral de positieve aanpak heel goed. Dank je wel Harald!
stoppen met roken methode
Jacqueline
maart 2020
De online luistercursus was heel duidelijk en gaf het inzicht om mijn zelfvertrouwen op te krikken. Toen nog een keer met Harald gebeld en mijn besluit genomen. Ik vind de benadering superpositief
stoppen met roken methode
Jos
oktober 2019
Al van alles geprobeerd maar deze behandeling richt zich op wat voor jou werkt. Het moet wel bij je passen. Je merkt dat ze veel ervaring hebben en dat het praktische tips zijn.
stoppen met roken methode
Hans
april 2020
stoppen met roken methode

De voordelen:

stoppen met roken methode
De eendaagse training

Dit leer je op dag 1

Na de 1-daagse training ben je in staat om mensen te helpen hun rookverslaving los te laten. Je hebt inzicht in hun diepere persoonlijke rookdrijfveren, waardoor ze tot nog toe niet konden stoppen. Je weet de juiste snaar te raken om te motiveren en een krachtiger besluit te nemen, ook om het vol te houden. Je kunt vanuit een (telefonische) intake een goede inschatting maken of mensen “er klaar voor zijn” of dat je beter en gerichter kunt door verwijzen, Na de introductie training heb je toegang tot het online kennisplatform en de community met mede-cursisten voor vragen en antwoorden.  

stoppen met roken methode
De volledige training

Dit leer je op dag 2

Trainingsdag 2 is alleen te volgen als je dag 1 hebt gedaan. Je leert het protocol waarmee je in 2 sessies de cliënt begeleidt naar het rookvrije leven, met alle hypnotherapeutische interventies die daarvoor zijn ontworpen. Na de tweede trainingsdag beschik je over het volledige protocol van de Hypno2 Methode, met alle interventies van behandeling en nazorg en de bijbehorende originele oefeningen en imaginaties. Bovendien maak je dan deel uit van een community van gespecialiseerde Hypno2 therapeuten. Indien je dit wenst, vermelden we je op onze site en sturen clienten in jouw regio naar je door. 

stoppen met roken methode

Praktische informatie:

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851