Aanmelden 1 op 1 - The New Health Company

Deskundige begeleiding

Aanmeldingsformulier voor persoonlijke begeleiding

Wij helpen je met stoppen met roken, zodat je er niet alleen voor staat. Heb je een andere veranderwens? Bespreek het vrijblijvend met de NHC therapeut in jouw regio.

De NHC therapeut

Persoonlijke begeleiding

Je meldt je hieronder aan voor persoonlijke begeleiding door een erkende NHC therapeut om te stoppen met roken. Een goede stap! Al je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en je zit nog nergens aan vast. We nemen binnen 24 uur contact met je op met een goed advies en je kunt, wanneer je dit wilt direct een afspraak inplannen. Je kunt de therapeut ook vragen naar de vergoedingsmogelijkheden vanuit je aanvullende zorgverzekering.

altijd een hypno2 therapeut in de buurt

Hier kun je terecht:

Er staan 17 therapeuten voor je klaar, om je te begeleiden naar jouw beste en rookvrije leven. NHC therapeuten zijn erkende en geregistreerde hypnotherapeuten en psycho-hypnotherapeuten, met een gedegen beroepsopleiding en aangesloten bij een door de zorgverzekeraar geaccepteerde beroepsvereniging. Zij zijn opgeleid in de Hypno2 methode om te stoppen met roken.

Er is altijd een therapeut in de buurt, in je eigen regio.

we staan voor je klaar

Neem gerust contact met ons op:

stoppen met roken methode

wie zijn wij?

The New Health Company bestaat uit een team van samenwerkende psycho-en hypnotherapeuten. Wij willen zoveel mogelijk mensen versterken in hun geloof dat je veel zelf kunt doen om je  ontwikkeldoelen te bereiken. Hiervoor maken wij cursussen en helpen we vanuit onze praktijken. De initiatiefnemers zijn Mirella Satoor de Rootas en Harald Bok. 

Onze therapeuten zijn aangesloten bij:

Algemene Voorwaarden/Privacy

Je vindt onze voorwaarden hier: NHC Algemene-Voorwaarden en privacy

Onze adresgegevens:

KvK: 34131068 BTW 181722173 B.01

Tel: 036/538-62/73 of tel: 0599/850-851